DEVIN Изворна

DEVIN Изворна вода идва до теб директно от чист родопски извор, недокосната от човешка ръка. Лека, пивка, с утоляващ жаждата вкус, DEVIN Изворна има уникален баланс на минералното съдържание и е с много ниска обща минерализация. Това я прави подходяща за всекидневна употреба от цялото семейство, дори за приготвянето на храна на бебета и малки деца.

Уникалният баланс на минералите и ниската обща минерализация на водата придават изключителна лекота и мекота на вкуса, поради което DEVIN Изворна е подходяща за ежедневна употреба, включително за бременни, бебета и деца.

Минерален състав (mg/l)

bottle

КАТИОНИ

Na
5,7
* максимално позволено
за бебета до 20 mg/l
Ca
6,1
Mg
0,3
Mn
< 0,01
As
< 0,001

АНИОНИ

F
< 0,1
* максимално позволено
за бебета до 0,70 mg/l
Cl
1,0
SO4
2,7
NO2
< 0,005
NO3
< 1,6
обща минерализация
82
mg/l
ел. проводимост
61
µS/cm
pH
7,7

Продуктова серия

Натуралната изворна вода DEVIN се добива от екологично чист регион в Родопите. Тя е с изключително ниски нива на минерализация, което я прави подходяща за употреба от хора на всички възрасти, навсякъде и по всяко време. Препоръчва се от Българската Педиатрична Асоциация, като подходяща за консумация и от малки деца.

Devin_izvorna_site2

Специално за децата Devin Mini

Devin_izvorna_site

За всекидневна употреба, за консумация навън и на път

izvorna-1l

Изключително удобна за консумация в движение

dv02

Удобна за носене и съхранение

izvorna-5l-1

Семейна опаковка

dv04

Икономичка опаковка

Педиатрите препоръчват

DEVIN и Българската Педиатрична Асоциация си партнират още от 2007 година. Асоциацията препоръчва DEVIN Изворна за консумация от бебета и малки деца. Препоръката е изписана на етикетите на бутилките DEVIN Изворна, за да подпомогнем майките с информация относно оптималния избор за техните деца.

izvpo01

ПОЛЕЗНО

Хидратирани по време на кърменето

article-01small

ПОЛЕЗНО

Децата и водата

1. Хранителните и питейните навици се изграждат от най-ранна детска възраст, за да бъде гарантирано здравето на децата в бъдеще. Започнете от рано да приучавате малкото си дете към полезния навик да пие вода…

bigpath_2

ПОЛЕЗНО

Защо DEVIN Изворна?

DEVIN Изворна вода е чиста вода от планината – идеална за всекидневна употреба от вас и от хората, които обичате. Подходяща дори за най-ценното вашето бебе и малко дете…

bigpath_1

ПОЛЕЗНО

Водата и бременността

Вижте какво казват педиатрите за Devin Изворна

pediatar1

Доц. д-р Мариана Маринова, педиатър в Университетската детска болница – София: „Препоръчвам ДЕВИН Изворна, защото се добива от най-чистия и екологичен регион в България – регионът на град Девин в Родопите и е под постоянен лабораторен контрол. Има изключително ниска минерализация и може да се използва и без преваряване, но при желание може и да се преварява – това не влошава качествата на водата. Подходяща за приготвяне на храна и за кърмачета.”

Училища за бременни, които DEVIN Изворна подкрепя

Bebe

Училище Бебе

В училище за бременни и бъдещи родители БЕБЕ са представени най-основните етапи и особености на бременността, храненето, вредните фактори и двигателният режим при бременност.

ВИЖ ОЩЕ

Бъдещите майки и татковци могат да се запознаят с нормалното раждане, обезболяване на раждането и оперативните методи на родоразрешение. Ще бъдат показани някои основни и леки упражнения за поддържане на добър тонус и настроение, както и съвети за първите и най-важни грижи за бебето.
Училището се води от квалифицирани специалисти – акушер-гинеколози, педиатри, акушерки, кинезитерапевти и психолози с дългогодишен стаж, които, разбира се, отговарят и на безбройните въпроси, вълнуващи бъдещите родители.

Контакти

София: 0884 060730 и office@interconnectionbg.com, провеждане в The Mall of Sofiq – бул. Александър Стамболийски 101, ет. 2
Шумен: 0888300338 и desikrysteva@gmail.com, провеждане всеки вторник от 16ч в Център за здраве и щастие на ул.“Панайот Волов“11.

chakamabebe

Чакам бебе

Училище за бъдещи родители „Чакам бебе“ предлага на своята аудитория – бременни дами и бъдещи татковци – полезни и интересни теми, касаещи периода на бременността, раждането и след това първите грижи за бебето.

ВИЖ ОЩЕ

Информация за всички новости в областта, лектори с авторитет и опит, практически съвети, акцент върху чувствата и емоциите на бременната и нейното семейство, приятна и предразполагаща обстановка, приятелско отношение, подаръци и изненади за всички.

Контакти

София: 02 962 47 44, 089 449 93 75 и office@deteto.info, провеждане в CCS (Сити център София), бул. Арсеналски 2, ет. 3. ВХОД: СВОБОДЕН, с предварително записване. НАЧАЛЕН ЧАС: 10:30 ч.

Пловдив: 02 962 47 44, 089 449 93 75 и office@deteto.info, провеждане в ПЛОВДИВ, Мол „Галерия Пловдив“, първи надпартерен етаж (худ. галерия). ВХОД: СВОБОДЕН, с предварително записване. НАЧАЛЕН ЧАС: 11:00 ч.

moetodete

Моето дете

Училището за родители е мястото, където опитни специалисти ще ти помогнат да поставиш най-доброто начало, като повярваш, че нищо, свързано с бебето не е толкова сложно, колкото изглежда.

ВИЖ ОЩЕ

В училището за родители ще намериш приятни и полезни контакти – и с други майки, и със специалисти. Ще получиш отговори на всички твои въпроси за бременността, ще разсееш страховете си от раждането и ще си максимално подготвена за първия месец с бебето:
• Кърменето
• Къпането
• Закаляването
• Първите прегледи и консултации, както и ранна диагностика при проблеми
• Развитието на бебето

Контакти

Лекциите се провеждат в: София, The Mall, бул. „Цариградско шосе“ 115, етаж 0, Coffee Room. Всяка сряда от 10ч, без предварително записване. http://www.moetodete.bg/uchilishte-za-roditeli/Sofia.html

ruse

Училище "Родители" Русе

На безплатните лекции ще получите информация за основните неща, свързани с бременността, раждането и отглеждането на детето, както и ще се запознаете с продуктите, които се предлагат  на нашия пазар.

ВИЖ ОЩЕ

Контакти

Адрес: град Русе ул. ”Хан Крум” 15А; телефон: 0887 999 987; email: varbanova_qdida@mail.bg
http://www.zavasroditeli.com

happymums

"Селина Класик" Велико Търново

Курсовете и упражненията за раждане, грижи и отглеждане на бебето, ще Ви помогнат да се подготвите за големия ден, за да сте уверени в себе и в своите способности за справяне и най- вече да не се страхувате. Всички програми в Училището са разработени в отделни модули и са съпроводени с много практически упражнения,тренировъчни кукли и видеоматериали .

ВИЖ ОЩЕ

Контакти

Гр. Велико Търново, ул. „Марно поле” №23, ет 5, 0887 704 786, 0988 918 176; t_kalushkova@abv.bg; http://www.happymumsbg.com/?mod=home

Експертите за хидратацията

Маги Пашова: Водата и бременността

Разберете повече за връзката между водата и бременността от експерта по здравословно хранене – Магдалена Пашова

Маги Пашова: Водата и кърменето

Разберете повече за връзката между водата и кърменето от експерта по здравословно хранене – Магдалена Пашова

Маги Пашова: Водата и Децата

Разберете повече за връзката между водата и децата от експерта по здравословно хранене – Магдалена Пашова

Маги Пашова: Водата и училище

Разберете повече за връзката между водата и училище от експерта по здравословно хранене – Магдалена Пашова

Маги Пашова: Водата и стреса

Разберете повече за връзката между водата и стреса от експерта по здравословно хранене – Магдалена Пашова

Надя Петрова: Водата и детокса

Разберете повече за връзката между водата и ролята и за детокса от експерта по здравословно хранене – Надя Петрова

Надя Петрова: Водата и красотата на кожата

Разберете повече за връзката между водата и красотата на кожата от експерта по здравословно хранене – Надя Петрова.

Новини

юни 15, 2017
13 06 2017-04

DEVIN

68% от българите биха искали да отслабнат преди началото на летния сезон

68% от българите признават, че биха искали да отслабнат, за да посрещнат летните месеци в добра физическа форма*. Всеки четвърти българин не е доволен от тялото си, показват данни от проучване на Алфа Рисърч, проведено през май 2017 г. сред градското население в България. Страхът от напълняване е проблем за ¾ от жените и за над половината от мъжете в страната. Близо 40% от жените се притесняват да се съблекат по бански на плажа и като цяло искат да подобрят фигурата си, докато при мъжете този процент е едва 17%.
февруари 21, 2017
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

DEVIN Изворна

Близо 300 родители посетиха лекция за хидратацията при децата

DEVIN Изворна подкрепи провеждането на лекция на тема: „Водата и децата“ с водещ д-р Райна Стоянова. Събитието бе част от инициативата „Академия за родители“, която се състоя на 18 февруари в Sofia Event Center в столицата.
юни 27, 2016
^E25F29890A064D0FEFE3D701A7127BDE8FE0B1692CD31300F8^pimgpsh_fullsize_distr

DEVIN Изворна

DEVIN изворна с нова комуникационна кампания

В началото на юни DEVIN Изворна представи нова комуникационна кампания, посветена на здравословната хидратация и редовния прием на вода в ежедневието.
юни 6, 2016
news-01-01.06

Новини

DEVIN подкрепи Детски панаир по повод Първи юни

По случай Международния ден на детето – 1 юни, DEVIN подкрепи Детски панаир, който се проведе пред Народния театър в София.
news-022-01.06

DEVIN Изворна

DEVIN подкрепи Детски панаир по повод Първи юни

novina-thumb

DEVIN Изворна

Не всички води с розов етикет са изворни

Фейсбук стена

Следете всички актуални новини, събития и предложения от DEVIN Изворна на нашата Фейсбук страница:

Марки

section6pr1
markimineral
branddevinair

Доставки за дома или офиса

Devin Timeline 02 10 18-01-01